Cocktail – Body & Fit

Cocktail van body en fit shop

Uit onze prijs vergelijking blijkt dat je COCKTAIL van Body & Fit al voor € 29,70 kunt kopen bij Body & Fitshop. Klik op de knop hieronder voor de laagste prijs garantie.

Cocktail is de ultieme shake voor Bodybuilders! Cocktail is een uniek supplement, tot op heden door geen enkel merk of shake te evenaren. Cocktail is de marktleider en de optimale shake voor elke fanatieke fitnesser en bodybuilder.

 • De ultieme shake “alles in 1”!
 • 26 gram eiwit per shake!
 • Niet te evenaren! Keihard de marktleider!

Cocktail – Body & Fit

Cocktail is de ultieme shake voor Bodybuilders! Cocktail is een uniek supplement, tot op heden door geen enkel merk of shake te evenaren. Cocktail is de marktleider en de optimale shake voor elke fanatieke fitnesser en bodybuilder. Zie onder de keiharde kenmerken en getallen!

Cocktail “keiharde” kenmerken:

 • De ultieme shake “alles in 1”!
 • 26 gram eiwit per shake!
 • Niet te evenaren! Keihard de marktleider!
 • 3000 mg Creapure Creatine
 • 5500 mg Pure Glutamine
 • Maar liefst 6000+ mg BCAA’s
 • 3000 mg Leucine, 1000 mg Arginine en 250 mg L-Carnitine
 • Vitamines, belangrijke B-vitamines
 • Essentiële mineralen, Calcium, Magnesium en Zink
 • Superenzymes, uitgebreide mix van enzymen

cocoktaiil uitleg van body fit

Cocktail de ingrediënten:

Whey Proteine – de Whey Proteine van Europa’s #1 Whey producent. De allerbeste en meest zuivere Whey Proteine. Met deze Whey Proteine geef je je lichaam het allerbeste. Zeer zuiver en perfect opneembaar en dat merk je!

Micellar Casein – de langere werking beschermt optimaal, dat is ideaal voor sporters en mensen die een (eiwit)dieet volgen. Micellar Casein is de eiwitbron die langzamer wordt afgebroken en de werking van Whey Proteine perfect aanvult en overneemt. De beste en duurste vorm van time release eiwitten.

Creapure Creatine – de allerbeste creatine voor meer kracht bij explosieve krachtinspanningen. Creapure Creatine wordt geproduceerd door AlzChem Trostberg GmbH. Dit bedrijf garandeert de meest zuivere Creatine wereldwijd verkrijgbaar. Elke batch CreaPure creatine wordt getest op zuiverheid en kwaliteit. De resultaten die je met CreaPure creatine zult behalen zijn sterker! De kwaliteit en werkzaamheid van het gepatenteerde CreaPure is 100% gegarandeerd en dat merk je.

Glutamine – Glutamine is één van de 20 aminozuren. Glutamine kan door het lichaam zelf worden aangemaakt maar soms kan het lichaam hierin ondersteuning gebruiken. Supplementen bieden dan een uitkomst.

BCAA’s – zijn de aminozuren die vrijwel direct worden opgenomen en geen vertering nodig hebben. Je lichaam maakt zelf geen BCAA’s aan waardoor veel sporters ervoor kiezen BCAA’s in supplement vorm te nemen.

L-Arginine – Arginine behoort tot de 20 aminozuren. Het is niet een essentieel aminozuren, maar kunnen semi essentieel worden doordat er in het lichaam een tekort kan ontstaan.

L-Carnitine –  Het lichaam maakt carnitine aan uit de aminozuren lysine en methionine. Carnitine zit voornamelijk in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel, hierdoor kan bij vegetariërs en veganisten een tekort ontstaan.

Taurine – is een lichaamseigen stof. Het is een aminozuur die het lichaam zelf kan aanmaken.Taurine wordt veel gebruikt in energiedrankjes. Taurine is een aminozuur van onderschatte waarde.

Omega 3-6-9 – Steeds meer sporters gebruiken Omega’s.

Vitamine B6 – is één van de vitamines met de meeste functies in het lichaam. Vitamine B6 is letterlijk een essentiële vitamine voor sporters, personen die veel eiwitten eten, zoals sporters, hebben een grotere behoefte aan vitamine B6. Vitamine B6 draagt bij aan de activiteit van hormonen in het lichaam, vermindering van vermoeidheid, zorgt mede voor een goede weerstand, is voor de vorming van rode bloedcellen, heeft een gunstige invloed op de productie en verbranding van eiwitten en koolhydraten.

Vitamine B12 – draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme, normale werking van het zenuwstelsel, functioneren van het geheugen, normale vorming van rode bloedcellen, vermindering van vermoeidheid en helpt bij het celdelingsproces.

Calcium – draagt bij tot een normale werking van de spieren en van het zenuwstelsel, draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en calcium is nodig voor de tanden.

Magnesium – is een mineraal dat bij veel processen in het lichaam betrokken is. Het helpt bij vermoeidheid, bevordert de energiestofwisseling, draagt bij aan een normale werking van het zenuwstelsel en tot een normale spierwerking.

Zink – draagt bij tot een normaal metabolisme van macronutriënten en helpt bij het opbouwen van eiwit. Zink is ook goed voor de concentratie en zink draagt bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed.

MCT oil – in de vorm van medium chain triglyceride.

Superenzymes – en uitgebreide mix van enzymen.

Cocktail bevat alleen top kwaliteit, het allerbeste!

Aanbevolen gebruik: mix per shake 2 scoopjes met 250 ml water of melk. Drink 1 tot 3 shakes per dag.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

var dimensionValue = 'SOME_DIMENSION_VALUE'; ga('set', 'dimension1', dimensionValue);