Isolaat Perfection – Body & Fit

100% de hoogst mogelijke kwaliteit geïnstantiseerde wei-eiwit isolaat, heerlijk van smaak en voor een zeer scherpe prijs. Dat is waar Isolaat Perfection voor staat!

 • 100% zuiver Whey Isolaat. Geen andere eiwitbronnen
 • De hoogst mogelijke kwaliteit en lekkerste Whey Isolaat ooit
 • Lager in koolhydraten en slechts 99 calorieën per shake
 • Ideaal voor eiwitdieet, fitness en bodybuilding

Isolaat Perfection – Body & Fit

De hoogst mogelijke kwaliteit en lekkerste Whey Isolaat ooit! 

100% de hoogst mogelijke kwaliteit geïnstantiseerde wei-eiwit isolaat, heerlijk van smaak en voor een zeer scherpe prijs. Dat is waar Isolaat Perfection voor staat! Of het nu is voor je spieren of een dieet, of het gaat om het hoogste eiwitgehalte, laagste vetgehalte, beste oplosbaarheid of de smaak. Isolaat Perfection wint altijd. Onze Isolaat Perfection is jouw #1 Whey Isolaat.

De voordelen van Isolaat Perfection:

 • #1 Whey Protein Isolaat in kwaliteit en smaak
 • De hoogst mogelijke kwaliteit Whey Isolaat
 • 100% zuiver Whey Isolaat. Geen andere eiwitbronnen
 • 100% het hoogste eiwitgehalte
 • Lager in koolhydraten en slechts 99 calorieën per shake
 • Cross-Flow Ultra & Microfiltratie
 • De allerlekkerste smaken
 • Slechts 0,5 gram vet en slechts 0,9 gram koolhydraten
 • Natuurlijke eiwitten. Effectief tot op de milligram
 • 100% Aspartaam en Cyclamaat vrij
 • 0 toegevoegde suikers
 • Eiwitten, voor herstel van spieren na training
 • Eiwit stimuleert vetvrije spiermassa
 • Goede eiwitbron voor ’s ochtends en voor- en na de training

Bij ons ben je zeker van het eiwitgehalte. Uniek in Europa, wij testen onze eiwitproducten zelfs continue: check de laatste test

De meest zuivere natuurlijke Whey van Nederlandse herkomst. Effectief tot op de laatste milligram
Isolaat Perfection bevat alleen de allerbeste, meest zuivere en ongedenatureerde “cold processed” ultra gefilterde Whey Isolaat. Gemaakt door Nederlands meest vooraanstaande eiwitproducent. De natuurlijke structuur van de eiwitten is niet beschadigd door verhitting. Dat betekent dat de eiwitten maximaal werken. Daadwerkelijk elke milligram van Isolaat Perfection kan benut worden!

De kwaliteit
Isolaat Perfection bevat whey eiwit in de zuiverste vorm. Het ultra fijne poeder wordt zeer snel opgenomen en is extreem licht verteerbaar. Het is de meest waardevolle eiwitbron met de hoogste zuiverheid voor bodybuilders en fanatieke sporters maar ideaal passend in een eiwitdieet. Eiwitten dragen bij tot de groei van spiermassa en bevorderen het herstel van de spieren na een fysieke inspanning. Cross-Flow Ultra & Microfiltratie is het productieproces dat ervoor zorgt dat de eiwitten ook nog eens volledig ongedenatureerd, d.w.z volledig natuurlijk en onbeschadigd zijn. Dit is zeer belangrijk! Isolaat Perfection bevat het hoogste eiwitgehalte en is vrij van vet en koolhydraten. De zuiverste vorm van whey eiwitten, de beste vorm voor je lichaam. Bijna geheel lactose vrij. Wetenschappelijke studies laten zien dat whey eiwitten het allerbeste worden verteerd en opgenomen in het lichaam in vergelijking met andere eiwitsoorten.

De smaak
Smaken maken het verschil, naast goede voedingswaardes bepaalt smaak of het product een succes wordt of niet, dat weten wij als geen ander na jarenlange ervaring. Wij hebben veel tijd, geld en moeite gestoken om samen met onze leverancier de beste smaken te vinden. Onze smaken gaan niet vervelen, maar nog belangrijker ook niet tegenstaan. Als jij fanatiek sport en regelmatig een shake drinkt is dat zeer belangrijk. De frisse smaak en puurheid van elke shake zullen je verbazen. Isolaat Perfection smaakt nog lekkerder en frisser dan de beste eiwitshake die je ooit hebt gehad. De smaken voor Isolaat Perfection zijn ontwikkeld bij de specialist in Europa op dit gebied. Naast onze hardlopers zoals banaan, chocolade, aardbei en vanille introduceren wij regelmatig nieuwe smaken, welke smaak test jij?

De prijs
Er zal best Whey Isolaat te krijgen zijn voor een lagere prijs. Maar niet in deze kwaliteit! Isolaat Perfection is dus zeker niet de allergoedkoopste shake. Wel op elk front de allerbeste! In dat licht gezien is ook de prijs een sensatie.

Het gemak
Isolaat Perfection is instant en direct oplosbaar in werkelijk elke vloeistof. Water, melk, vruchtensap of je favoriete drankje, het maakt niets uit. Isolaat Perfection is helemaal vrij van klontjes en lost altijd perfect op. De 100% cleane oplosbaarheid is uniek. Met één dosering van 28 gram, maak je een heerlijke shake. Voeg gemakkelijk extra eiwitten toe aan je dieet, voor herstel of voor groei.

Garantie
Om zeker te zijn dat wij je de beste kwaliteit bieden laten we onze eiwitten continue testen. Check steeds de nieuwste test bij ingrediënten.

* Isolaat Perfection bevat 68% minder koolhydraten vergeleken met een reguliere isolaat eiwitshake.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

var dimensionValue = 'SOME_DIMENSION_VALUE'; ga('set', 'dimension1', dimensionValue);