Magnificent – Body & Fit

Magnificent bij body en fit shop

Uit onze prijs vergelijking blijkt dat je MAGNIFICENT van Body & Fit al voor € 24,70 kunt kopen bij Body & Fitshop. Klik op de knop hieronder voor de laagste prijs garantie.

Magnificent
Body & Fit

Dit is High Tech! Ga voor kwaliteit, het allerbeste. Magnificent pompt na de training je spieren vol met bevorderende stoffen, onder andere koolhydraten zowel enkelvoudige als complexe, PeptoPro, Glutamine, BCAA’s, Creatines, Taurine en L-carnitine! Magnificent wordt na je training direct opgenomen.

Kenmerken Magnificent bij body en fit:

– Perfecte koolhydraten mix
– High Tech! Unieke ingrediënten
– Unieke – extreem hoge kwaliteit!
– Extreme bodybuilding

Magnificent bij body en fit shop

Uit onze prijs vergelijking blijkt dat je MAGNIFICENT van Body & Fit al voor € 24,70 kunt kopen bij Body & Fitshop. Klik op de knop hieronder voor de laagste prijs garantie.

De Ingrediënten van Magnificent;

Waxy Maize Starch – het meest effectieve koolhydraat om groei mogelijk te maken. Waxy Maize Starch kan na de training direct in het lichaam opgenomen worden!

Dextrose – Dextrose hoeft niet te worden verteerd. Het kan pijlsnel na de training het lichaam voorzien van nieuwe bouwstoffen. Dextrose is ook wel bekend als glucose. Omdat glucose zo snel wordt opgenomen, laat het de bloedsuikerspiegel snel stijgen en zo wordt insuline snel vrijgelaten in de bloedstroom.

Maltodextrine – wordt iets langzamer opgenomen dan de bovengenoemde koolhydraten. De reden hiervan is dat maltodextrine een hoogwaardig koolhydraat is. Na de pijlsnelle werking van waxy maize starch en dextrose neemt maltodextrine het over waardoor de aanvulling van glycogeen doorgaat waar waxy maize starch niet meer kan.

Palatinose – Koolhydraten in de vorm van palatinose zijn hoogwaardig en worden gelijkmatig opgenomen door het lichaam. Zo creeër je een optimale spreiding van de opname aan energie.

PeptoPro – PeptoPro is het product wat je kunt nemen direct na de training. De eiwitten van PeptoPro ondersteunen snel herstel van de spieren na training. Het is dus belangrijk om te nemen voor sporters en bodybuilders. PeptoPro kan snel en volledig door het lichaam worden opgenomen.

Glutamine Peptides – Glutamine is één van de 20 aminozuren. Glutamine kan door het lichaam zelf worden aangemaakt maar soms kan het lichaam hierin ondersteuning gebruiken. Supplementen bieden dan een uitkomst.

BCAA 4:1:1 – BCAA in de 4:1:1 verhouding werkt door een hoger Leucine aandeel nog sterker als BCAA in de standaard 2:1:1 verhouding.

DiCreatine Malate – wordt door diverse wetenschappers beschouwd als de sterkste creatine verkrijgbaar, een unieke vorm van Creatine. Hier is namelijk Malate gekoppeld aan Creatine. Creatine Malate wordt snel opgenomen en kan compleet recht in de spiercel worden getransporteerd.

Creapure Creatine – De resultaten die je met Creapure® creatine zult behalen zijn sterker als ooit tevoren! De kwaliteit en werkzaamheid van het gepatenteerde Creapure® is 100% gegarandeerd en dat merk je.

Creatine Ethyl Ester – Dankzij de productiemethode van Creatine Ethyl Ester blijft er mogelijk geen milligram onbenut buiten de spiercel zoals met Creatine Monohydraat voor veel mensen wel het geval is. Je merkt direct het verschil van Creatine Ethyl Ester als je andere creatine(s) gewend bent.

Creatine AKG – Creatine Alpha Keto-Glutaraat is een geavanceerde vorm van creatine. Creatine voor meer kracht bij explosieve krachtinspanningen.

Magnificent bij body en fit

Taurine – Taurine is een niet-essentieel aminozuur-achtige stof. De stof is een belangrijk ingrediënt in energie drankjes. Taurine wordt veel gebruikt om extra energie te krijgen.

L-Carnitine – Het lichaam maakt carnitine aan uit de aminozuren lysine en methionine.

Alpha Lipoic Acid – Sterke antioxidant. Antioxidanten helpen bij het verwijderen van vrije radicalen uit het lichaam.

Kaneelextract – Kaneel bevat mangaan en Calcium. Mangaan ondersteunt de energiestofwisseling. Daarnaast helpt het lichaamscellen beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ook draagt mangaan bij tot de instandhouding van normale botten en de vorming van bindweefsel.

Calcium is op vele fronten belangrijk voor je lichaam. Helemaal als je sport. Ten eerste helpt calcium de normale spierwerking behouden. Ook draagt calcium bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Je moet natuurlijk wel voldoende enegie hebben om te kunnen sporten. Daarnaast is calcium van belang voor het zenuwstelsel.

Elektrolyten – dit zijn verschillende mineralen die je lichaam verliest tijdens een training. Het is van belang de electrolytenbalans niet te verstoren en direct na training aan te vullen, zodat het lichaam normaal kan blijven functioneren.

Vitamines – vitamines zijn essentieel voor het lichaam om optimaal te kunnen presteren.

Veel gestelde vragen:
Hoe en wanneer kan ik Magnificent het beste gebruiken?
Mix per dosering 2 maatscheppen (70 gram) Magnificent in 400 ml water of vruchtensap. Gebruik Magnificent op trainingsdagen altijd direct na de training en op rustdagen direct na het opstaan.

Kan ik Magnificent combineren met jullie andere topproduct de Nr 1?
Ja, dat kan zeker! Neem Nr 1 voor de training en Magnificent na de training. Een perfecte combi!

Kan ik Magnificent combineren met eiwitten?
Ja, Magnificent is het beste product wat je kunt nemen direct na de training. 20 minuten later kun je gewoon je Whey eiwitten nemen.
Magnificent is het ultieme Post-Workout Bodybuilding supplement!

Ingrediënten

Ingrediënten per dosering van 70 gram:

Magnificent Carb Blend 53,7 gram
Dextrose, Waxy Maize Starch, Maltodextrine, Palanitose.

Magnificent Creatine Blend 5000 mg
Di-Creatine Malate, Creatine Ethyl Ester, Creapure Creatine, Creatine AKG.

PeptoPro 4000 mg
BCAA 4:1:1 1000 mg
Glutamine Peptides 1000 mg
Taurine 1500 mg
L-Carnitine 50 mg

Cinnamon Cassia extract 100 mg
Alpha Lipoic Acid 100 mg

Mineralen & Vitamine Mix per 70 Gram

Magnesium Citrate 586mg 156%ADH
Tricalciumphosphate 500mg 62,5%ADH
Vitamin C 20mg 25% ADH
Zinc Bisglycinate 13mg 130% ADH

*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Andere ingrediënten:
Tropical Fruit smaakaroma, Sucralose, kleurstof E124, Lechitine.

Voedingswaarde per dosering van 70 gram
Kcal 213,4
Koolhydraten 49,7 gram
Eiwitten 3,3 gram
(Eiwit en Amino’s 7500mg)
Vet 0,00 gram

Voedingswaarde per 100 gram
Kcal 304,8
Koolhydraten 71,1 gram
Eiwitten 4,71 gram
Vet 0,15 gram

Netto inhoud 2100 Gram – 30 Doseringen.

Aminozuren mg/100 g:
Alanine 105,8
Arginine 138,0
Ac. Aspart 230,0
Cysteine 4,6
Ac. Glutam. 786,6
Glycine 64,4
Histidine 101,2
Isoleucine 174,8
Leucine 345,0
Lysine 271,4
Methionine 119,6
Phenylalanine 170,2
Proline 391,0
Serine 188,6
Threoine 133,4
Tryptofaan 36,8
Tyrosine 202.4
Valine 234,6
Taurine 0

Allergeneninformatie:
Sporen van gluten, mais, melk (lactose), soja, zwaveldioxide en sulfiet.

Aantal Inhoud Smaak Prijs per stuk Totaalprijs
2100 Gram (30 Doseringen)
€ 24,90 € 24,90
Super Duo!Body & Fit
Super Duo! € 44,90 Combi-deal

Nr.1 & Magnificent- De onverslaanbare 6 weken kuur!
Nieuwsbrief

De scherpste aanbiedingen, kortingscodes, nieuwe producten, verrassende acties en het laatste nieuws. Altijd als eerste op de hoogte!
Onze klanten kochten
Harmony
Harmony
In Katwijk
2 minuten geleden

Gebruik / dosering

Aanbevolen gebruik;
Mix per dosering 2 maatscheppen (70 gram) Magnificent in 400 ml water of vruchtensap.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

var dimensionValue = 'SOME_DIMENSION_VALUE'; ga('set', 'dimension1', dimensionValue);